facebook

Klankconcerten

Klanken zijn al ouder dan de mensheid en hebben een grote invloed op ons leven, voor ontspanning, voor ons welbevinden. Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.

himalaya schalen Himalaya-schalen: oersymboliek van eenheid van mannelijke en vrouwelijke energie. Een klankbeleving met de boventonen uit deze schalen is met niets te vergelijken.

De krachtige werking van trillingen (en licht) wordt door de wetenschap en de reguliere gezondheidszorg steeds meer ontdekt. De prachtige foto's van de bevroren waterkristallen van Prof. Emoto zijn inmiddels wereldwijd bekend. Op deze foto's is te zien hoe de waterkristallen veranderen door er positieve/negatieve energie naar uit te laten gaan. Water.....waar ook wij voor bijna 80% uit bestaan! Wat doet trilling, klank, woord, gedachte dan met onze lichaamscellen?

Klanken gaan daarbij 4x sneller door water dan door de lucht
(1424m tegen 335m per sec.)
Vanuit verschillende stromingen horen we steeds meer dat de geneeswijze voor de toekomst weleens trilling kan zijn. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de mens ook verdichte trilling is. Het gehoor is het eerste zintuig dat aangemaakt wordt bij de mens in wording in de baarmoeder en het laatste zintuig dat ons verlaat als we overgaan. Zoals de wijsgeer Pythagoras zei; "Alles is trilling".
De hele kosmos zingt voortdurend een lied.De prachtige klanken van klankschalen worden steeds meer ontdekt. En terecht. Klankschalen werken op een hoog energetisch niveau, brengen een grote verandering teweeg in lichaam, ziel en geest. De eerste klankschalen dateren al van zo’n 3000 jaren geleden en hebben hun herkomst in de Himalaya-landen. De trillingen van de boventonen zingende schalen worden niet alleen met het oor opgevangen maar met alle cellen van je lichaam. Daardoor kunnen de  klanken van de klankschalen samen met de daarop afge"stemde" stem van invloed zijn op het herstel van het bio-energetisch veld van de mens.

Voor meditatie en healing werk ik vooral met de klankschalen en mijn stem. Een klankmeditatie onderga je, heerlijk liggend op een matje, toegedekt met een deken of in een slaapzak. Je hoeft niets anders te doen dan jezelf over te geven aan de klanken, deze het werk voor je  laten doen.  Door de trillingen van de klanken ontstaat vaak een diepe rust.
Blokkades kunnen worden losgelaten waardoor weerstand en angst weggenomen worden, er een gevoel van ontspanning en vrede ontstaat waardoor het zelfhelende vermogen van ons systeem in werking gezet kan worden.
Je kunt dit zelf ervaren tijdens een van de maandelijkse klankmeditaties o.a. met volle maan in de mystieke Slotkapel in Egmond aan den Hoef , of de knusse Sint Raphaëlkapel te  Bloemendaal.

Voor een imdividuele ontspannende  klankmassage op afspraak in mijn praktijk Castricum.
Ook desgewenst, bijv.vanwege ziekte, bij je thuis.

Ook zijn klankconcerten op (eigen) locatie mogelijk.

Persoonlijk consult  55,- voor 75 minuten 
Klankhealing meditaties 20,- euro pp
Meditaties en concerten op eigen locatie; prijs op aanvraag

 

CONTACT

mail: sakagaweea@hotmail.com

tel. 06-36155637