facebook

KLANKHEALING CONCERT

De helende kracht van klanken

Klank is ouder dan de mensheid zelf……… "Velen zeggen dat het leven het menselijk lichaam binnenkwam door muziek. De waarheid is dat het leven zelf de muziek is" (bron; Soefisme).

 

Het gehoor is het eerste zintuig dat bij de mens in wording in de baarmoeder ontstaat en het laatste zintuig dat ons verlaat als we overgaan. Klanken zijn ook van grote invloed op ons leven, helpen ons voor ontspanning, ons welbevinden. Klank heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor de mens. Veel natuurvolken maken en gebruiken hun eigen instrumenten. Deze werden en worden nog steeds gebruikt bij hun rituelen om op een ander bewustzijnsniveau te komen.

Laat je meevoeren tijdens een klankmeditatie-concert door de ontspannende werking van klankschaal, klankbuizen, shamandrum, oceandrum, ratel, rainstick, en stem. Een klankmeditatie onderga je, heerlijk liggend op een matje, toegedekt met een deken of in een slaapzak. Je hoeft niets anders te doen dan jezelf over te geven aan de klanken, deze het werk voor je te laten doen. Door de trilling van de klanken ontstaat vaak een diepe rust. Ook kan het losmakend werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau. Dit is constant in beweging en verandering. Zo zal ook iedere klank en klankmeditatie weer anders worden ervaren. Weet dat wat van binnenuit bij jou aan de oppervlakte komt  een proces in gang kan zetten voor healing en transformatie.
 

NAAMZINGEN

Aan het eind van de meditatie zingt Joke in combinatie met haar klankschaal de namen van de deelnemers.
De roepnaam heeft een speciale frequentie welke te berekenen is  volgens de esoterische numerologie van Pythagoras.
De trillingsfrequentie ervan is als een soort gids  welke je bij de hand neemt naar je ervaringen toe om in dit leven te leren en te groeien.
Deze is uniek en je naam gezongen horen voelt ook vaak als een (h)erkenning van ons zijn, met alles erop en eraan.
Het naamzingen rondom het overgaan en tijdens allerzielen helpt ons ook op reis naar ons kosmische huis.

Na afloop  sluiten we af met een klankcirkel en daarna is er gelegenheid om even na te praten. Er is plaats voor een beperkt aantal mensen, graag reserveren.
concert

concert met klankschalen

Klankmeditatie ; 20,= euro

Concerten en klankmeditaties op eigen locatie;
prijs op aanvraag

Persoonlijk consult op afspraak 55,-  75 minuten 

Dagworkshop werken met klankschalen 75,= euro incl. vegetarische soep/thee en koffie
 

CONTACT

mail: sakagaweea@hotmail.com
tel. 06-36155637