facebook

Klankhealing en coaching

Een klankhealing is een kado aan jezelf...
een helende reis voor lichaam en geest via klankfrequentie.


Tijdens een klankhealing combineer ik de helende frequenties van kristallen- en himalaya-klankschalen, chakra-healing klankbuizen, chakra-stemvorken en helende stem en Aquarius Era healingcirkels.

 

Healingcirkels
De nog heel nieuwe en krachtige methode met energiecirkels van Aquarius Era helpen oude patronen en trauma's, de delen in je systeem die niet van jou zijn te verwijderen. Vaak al na 1 sessie voel je jezelf heel anders. 
Letterlijk komen al je cellen weer in de eigen unieke essentie. Alles stroomt door, er ontstaat weer balans, voel je een diepe rust, en krijg je weer helder inzicht in wat JIJ werkelijk wilt.
De healingcirkels zijn van koper en gebaseerd op heel oude doorgegeven geometrische afmetingen (Egypte en Lemurië). 

 

De methode
hoe ik met de energiecirkels werk is per persoon en per keer verschillend en hierbij laat ik mij volledig intuïtief leiden door wat er voor jou nodig is.
Zeker is dat de Healingcirkels een nieuwe en toch heel oude grootse vorm voor healing zijn , als een enorme generator, om dingen op heel diep niveau uit te zuiveren en te helen.

En dat past helemaal in deze huidige tijd.

Samen met klank een magische combinatie waar we heel blij mee zijn en wat nog verder uitgedragen zal gaan worden.
 


Aan je klanksessie gaat een kort gesprek vooraf, deze is als een coaching, kan tevens in combinatie met jouw persoonlijke numerologie als wegwijzer op je pad in je proces voor dit moment.


"That thing we call intuïtion...
Its your soul
You can trust it"

Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. Door (geboorte)trauma, ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, chronische stress, overgevoeligheid of verslaving is er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. De resonantie tussen het trillingspatroon van je lichaam en ziel  zijn niet in overeenstemming met elkaar waardoor de harmonie ontbreekt. Kortom: je voelt je niet "Heel".


Met een klankhealing maak je  een bijzondere reis in jezelf via helende klankfrequentie: je ligt met kleding aan op een zachte behandeltafel omringd door klankschalen.
De shamandrum helpt je te gronden op je klankreis.
De chakra-stemvorken en chakra-klankbuizen zijn een bijzondere ervaring en speciaal afgestemd voor balans en healing van je chakra's. Helpen je cellen te her-inneren om healing van binnenuit te laten ontstaan.
De therapeutische (kristallen) klankschalen zingen rondom je en op je lichaam terwijl je door mantra en helende stem op je reis wordt begeleid.  De helende klankfrequenties worden tot diep in al je cellen ontvangen en geven vaak een diep innerlijke rust en (weer) thuiskomen bij jezelf in je lichaam.

Met deze klanken reinigen we onszelf en verbinden ons (opnieuw) met de heldere, open ruimte van ons wezen en daardoor met het veld van resonantie dat ons omringt. De klankfrequenties kunnen  nieuwe verbindingen maken in het brein en functies herstellen doordat een ander deel van het brein het overneemt. (Het effect van de helende stem bijvoorbeeld op de biofoton-afgifte is wetenschappelijk aantoonbaar) Oude patronen kunnen door klanken worden doorbroken en onze creativiteit en intuïtie worden door klanken aangesproken en versterkt. Het resulteert in een betere regulatie van de verschillende lichaamssystemen.


Het meest voorkomende gevoel na afloop is een diepe ontspanning en helder gevoel in het hoofd.
Lichamelijk ervaren mensen vaak alsof de  cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen.
Dit zal iedere keer weer anders ervaren worden.
Vaak ontstaat er een nieuw en beter lichaamsgevoel.
En dat is niet zo vreemd: klankfrequentie gaat ook 4 x sneller door water dan door de lucht (1424m tegen 335m per sec.)
zo ook in jouw lichaam, 80 % water !
Prof Emoto liet met zijn onderzoek van microscopische foto's van bevroren waterkristallen al zien hoe energie water kan veranderen. Ons lichaam, ook wij veranderen voortdurend !


ervaar de zuivere  frequentie van kristallen therapuetische schalen ( van kwartskristal zand verhit tot 4000graden en in mallen gegoten en geslepen in het aantal Herz voor de chakra's)
 

Info; Sound for Soul & Body 
sakagaweea@hotmail.com
T.06-36155637

fonoforese: helende trillingsfrequentie vanuit de chakra-stemvorken op en rond het lichaam, hier in het gebied van de zonnevlecht. Iedere chakra heeft een frequentiestemvork.

enkele chakra-stemvorken

"Klankbad" voor de chakra's onder de voeten, geven je aarde.

klankmeditatie op je eigen locatie: hier op een zomerse dag in de tuin van een boerderij: 50e verjaardag met vriendinnen.

facilitatie-sessie voor SoulBodyFusion TM
concert

Het helen met klank(schalen) de methoden en toepassingen zijn grotendeels gebaseerd op oude sjamanistische technieken vanuit allerlei culturen. De toegepaste methoden en technieken zijn geen vervangmiddel voor de klassieke geneeskunde maar kunnen worden beschouwd als een leidraad en een wegwijzer naar bewustwording, heelwording en transformatie van de mens op zoek naar zijn/haar ware wezen.

Prijzen

Persoonlijke klankhealing sessie/coaching
55,= euro , 75 minuten

 

Joke is gecertificeerd:
Reiki master,
Qantum Touch TM  facilitator,
Egyptian Healing 1-2 en 3
Soul Body Fusion TM  facilitator
Esoterische Numerologie
Medicinwheel Teacher
Sanjeevini geneeswijze

Klankmeditatie en concert op uw eigen locatie;
informeer naar de mogelijkheden

CONTACT:

Sakagaweea

Joke Welboren
Sound for Soul & Body

mail: sakagaweea@hotmail.com
tel. 06-36155637